Kedrova priča

Babuška Agafja

Sibirska travarka Agafja Jermakova je još kao mala upućena u veštine lečenja pomoću lekovitih trava, od svoje majke, a njena majka od svoje i tako kolenima unatrag. Tajne ove travarke sabrane su i objavljene u knjizi Anastasije Gorodec ,,Recepti babuške Agafje”, a po ovim receptima nastao je i istoimeni kozmetički brend. Proizvodi ovog brenda su 100% prirodni, a možete ih naći u našoj radnji.

Babuska Agafja
ECO laboratorie

EcO Laboratorie

Ruski kozmetički brend koji proizvodi visokokvalitetne, prirodne proizvode za negu kože i kose.

Svaki proizvod sadrži najmanje 95% sastojaka biljnog porekla. Formulirani su sa sirovim biljnim materijalima koji ispunjavaju stroge evropske standarde kvaliteta (potvrđeni odgovarajućim sertifikatima kvaliteta kao što su BIO, ECOCERT, BDIH). Ne sadrže SLS, SLES, parabene, silikone i EDTA i nisu testirani na životinjama. Imaju laganu, prirodnu aromu koja pomaže da se opustite, ublaži umor i daje poboljšanje raspoloženja koje traje satima.

Pored ženske, u ponudi imamo i mušku kolekciju prirodne nege.

Levrana

Levrana je porodična firma koja se bavi izdavanjem kozmetike isključivo od prirodnih, biljnih sastojaka. Ne sadrže SLS, SLES, parabene. To je prva ruska kozmetička firma koja je dobila međunarodni sertifikat  Cruelty Free International Leaping Bunny, ukazujući da svi proizvedeni proizvodi nisu testirani na životinjama. Poseduje Ecocert Cosmos natural sertifikat, koji potvrđuje da je kozmetika prirodna.

Nudimo proizvode za negu lica, šampone, kao i mušku i dečju kozmetiku.

Levrana kozmetika

Pogledajte galeriju