ČAJEVI

Stassen

Vrhunski 100% cejlonski čaj sa Šri Lanke, proizvodi se na sopstvenim plantažama, koje se ubrajaju u najbolje plantaže na svetu. Veliki celi listovi se ručno beru I potom prirodno suše. Zasigurno je ovo put očuvanja njegovih najdragocenijih sastojaka, zbog čega je ovaj čaj i poznat. Ovaj napitak poseduje nula kalorijskih vrednosti, ali je prirodan izvor vitamina i minerala. Ne sadrži GMO I alergene.

 Stassen posluje pod sertifikatom Pure Ceylon Tea sa garantovanim kvalitetom.

Zeleni čaj – naučnim ispitivanjima potvrđeno je da je moćan antioksidans, tako da organizam uspešno štiti od štetnog uticaja slobodnih radikala. Zeleni čaj je dobar prirodni lek protiv bolesti srca i krvnih sudova, snižava krvni pritisak, snižava holesterol, otklanja depresivne misli i čak, zahvaljujuci fluorinu, sprečava razvoj karijesa na zubima. Blagotvorno deluje na kožu lica, dobar je u borbi protiv celulita (podstiče površinsku cirkulaciju), poboljšanjem metabolizma sprečava gojaznost, koristan je za lečenje akni, protiv peruti.

 

Stassen caj
Cajevi

Crni čaj – potiče od iste biljke kao I zeleni, tamna boja i prodorni bogat ukus nastaju procesom fermentacije. Bogat je kalijumom koji reguliše kiselost i baznost u telesnim tečnostima i pomaže u kontroli krvnog pritiska. Kofein u crnom čaju stimuliše koru velikog mozga, što doprinosi da bolje shvatamo stvari i brže povezujemo misli. Crni čaj okrepljuje, umanjuje osećaj umora i pospanost. Utiče i na bolji rad mišica i refleksa.

 Stassen Vam donosi čist crni i zeleni cejlonski čaj sa mnoštvo prirodnih ukusa: ananas, limun, mango, malina, đumbir, cimet, jasmin, english breakfast, earl grey…

Kod nas u radnji možete naći i pojedinačne kesice Stassen čaja. Nudimo i prelepe šolje, za potpuni ugođaj ispijanja čaja.

Eliksir Zdravlje

Mec tea – organske čajne mešavine, namenjene za lečenje raznih vrsta oboljenja i stanja: glavobolje, sezonske alergije, hipertenzije, gastritisa, Parkinsonove bolesti, skleroze, psorijaze, vitiliga, kamena u žuči I bubregu, hemoroida, opstipacije, zapaljenja jajnika, neredovne menstruacije, za poboljšanje cirkulacije, koncentracije I pamćenja, protiv stresa i nervoze, depresije , za poboljšanje vida, jačanje imuniteta, detoksikaciju I regulisanje telesne težine, protiv celulita, protiv prekomernog znojenja…

Pogledajte galeriju