Dr. Hauschka

Organska kozmetika, dobijena od biljaka uzgajanih u specijalnom biodinamičkom vrtu, koje se obrađuju i beru ručno. Svaka Dr. Hauschka krema od ruže sadrži etarsko ulje 30 ruža. Jednim jutarnjim nanošenjem ove kreme, naneli ste na lice celu jednu organsku ružu.

Dr.Hauschka nega je drugačija ne samo od nege konvencionalnim brendovima, nego i od mnogih prirodnih brendova. Ne razlikuje tipove, nego stanja kože – koža se stalno menja i uvek je treba negovati prema trenutnom stanju. Koža poseduje moć samoregeneracije: uloga Dr.Hauschka kozmetike je da podstakne i podrži te prirodne funkcije – načelo je ovog brenda.

Nemasna noćna nega: poštujući prirodne ritmove kože, koja se noću pročišćava i kroz pore izbacuje nusprodukte metabolizma, Dr.Hauschka princip je da se na kožu noću ne nanosi ništa što sadrži ulje, samo tonici i nemasni intenzivni tretmani.

Ulje za negu masne kože: sličan princip je i u nezi masne kože, na koje se nanosi ulje sa biljnim ekstraktima koji imaju protivupalno dejstvo. Na ovaj način se koži šalje informacija da već ima dovoljno masnoće na površini i da ne treba više da je luči.

Dr Hauschka basta

Kod nas možete naći preparate za lice: mleko i kreme za čišćenje, tonike, kreme, kao i preparate za telo: losione, kreme, ulja.

Pogledajte galeriju