Botanica line

Čistač organizma

Svetski poznat antiparazitni program dr Hilde Clark temelji se na metodama čišćenja organizma koje su sprovodili američki Indijanci, i podrazumeva primenu preparata od triju moćnih biljaka – ekstra -jake tinkture crnog oraha, pelina u kapsulama i karanfilića u kapsulama, koje ubijaju više od 100 vrsta parazita.

Njihovom primenom moguće je doprineti izlečenju karcinoma, hepatitisa, dijabetesa, srčane bolesti, artritis, astma, alergije, depresije, ansioznosti. Budući da se paraziti i toksini nalaze svuda oko nas dr Klark je smatrala da ovom tretmanu preventivno treba da se podvrgne svaki čovek, a naročito osobe koje osećaju slabost, bezvoljnost, hronični umor, glavobolju, nervozu, nadutost, pate od nesnice, zatvora i bolova u stomaku.

Cistac organizma
Kurkuma

Kurkuma  

U ajurvedskoj medicini od davnina je poznata kao biljka koja jača imunitet i neguje organizam. Skupoceni sastojak safranal je moćan antioksidans.

Kurkuma je delotvorna kod upala I infekcija, pomaže u lečenju ateroskleroze,artritisa,astme,akni I drugih kožnih tegoba, kao I depresije. Značajna su I antikancerogena svojstva.

Hepatojel

Suvi ekstrakt semena sikavice, sa dodacima korena maslačka i rizoma đumbira u kapsulama, namenjen za: jačanje jetre, ublažavanje simptoma kod hronicnog hepatitisa B i C, ciroze, alkoholizma, lošeg varenja, nadimanja, masne degeneracije jetre, trovanja, izloženosti zračenju i hemoterapiji.

Hepatojel
Gorski melem

Gorski melem

Na bazi smole belog bora, nevena, žalfije, arnike, kantariona, hajdučke trave, ruzmarina. Koristi  se na koži, bez obzira na uzrast, jer ne sadrži konzervanse, silikone. Namenjen za: lečenje opekotina, rana, ožiljaka, hemoroida, osipa, ujeda insekata.