Zdravo bilje

Peruanska maka

Maka se uvozi iz Perua i sertifikovana je kao organski proizvod. U obliku kapsula ili praha, daje energiju, antidepresiv je i povećava izdržljivost. Povećava plodnost I libido, reguliše hormone. Kod žena uklanja simptome menopauze, ublažava simptome PMS-a i reguliše neredovne menstruacije. Ova biljka spada u red adaptogena- biljaka koje dovode organizam u stanje ravnoteže.

Peruanka maka
Spirulina

Spirulina

Spirulina je jednoćelijska plavo-zelena alga, jedan je od najstarijih oblika života. Čisti organizam od toksina. Sadrži velike količine gvožđa, vitamina, aminokiselina i hlorofila što popravlja krvnu sliku. Odlična je za sportiste jer nadoknađuje minerale izgubljene znojenjem i poboljšava cirkulaciju. Ubrzava zarastanje rana. Preporučuje se ljudima pod stresom, podiže imunitet, poboljšava rad digestivnog trakta, koncentraciju I pamćenje.

Moringa

Moringa se kao čudesno lekovito drvo pominje u ajurvedskoj tradicionalnoj medicini. Ovaj organski prah se pravi od sveže ubranog lišća drveta. Čisti organizam i povećava imunitet. Čisti krvne sudove i snižava nivo triglicerida i holesterola, pomaže kod dijabetesa, utiče na smanjenje bolova u leđima i kostima, regeneriše kožu i hrskavicu.

Moringa
Garcinia

Garsinija Kambodža

Ekstrakt prirodnih plodova garsinije koji rastu u šumama Indije i Kambodže, u kapsulama. Garsinija je najpopularnija biljka za mršavljenje u Americi. Zaustavlja prekomerni apetit, smanjuje nivo lošeg holesterola i triglicerida, sprečava stvaranje masnih naslaga, reguliše varenje i izbacuje otrove iz organizma, reguliše metabolizam, podiže nivo energije.